Sabaaydi

Sabaaydi® is een kruidenstempelmassage, waarbij wordt gewerkt met kruidenstempels waarin diverse Oosterse kruiden zijn verwerkt, o.a. gember, pandanblad en tumeric, of kokos en met verwarmde olie. Sabaaydi-massage heeft een diep energetische werking en stimuleert het zelfgenezende vermogen van het lichaam.
De Sabaaydi bestaat uit meerdere, afzonderlijke toe te passen massages, te weten:

Sabaaydi

Sabaaydi

Sabaaydi

Rug, hoofd, voeten: hierbij worden allereerst rug en schouders gestempeld, waarna rug en schouders gemasseerd worden met verwarmde olie.
Vervolgens wordt het hoofd gemasseerd en tot slot de voeten.

Sabaaydi-Plus

Armen, handen, decolleté, hals, schouders, gezicht, voeten: hier worden de armen, handen, decolleté, schouders en gezicht gestempeld. Hiervoor zijn kleine stempeltjes ontwikkeld. Daarna volgt massage met verwarmde olie. Tot slot worden ook de voeten gemasseerd.

Sabaaydi-Totaal

Benen, buik, voeten: de benen worden gestempeld en gemasseerd, waarna de buik wordt gestempeld en gemasseerd. De behandeling wordt afgesloten met massage van de voeten, waarbij ook gebruik wordt gemaakt van speciale stokjes.

Sabaaydi-Chakra

Hierbij worden speciale kruidenzakjes op de chakra’s geplaatst, waarna de chakrapunten op de voeten worden gestempeld.

Sabaaydi-Voet

Voet, onderbeen, knie: bij deze variant worden de voet, het onderbeen en de knie gemasseerd en wordt ook gebruik gemaakt van speciale stokjes.

Sabaaydi Kokos

Hierbij worden rug, benen, armen gescrubt met een scrubstempel en vervolgens gestempeld met stempels gevuld met kokos.
Alleen als Wellnessbehandeling.

Sabaaydimassage kan uitstekend worden toegepast bij spierpijnen, reumatische klachten, jicht, stress, depressie, etc. Bij het behandelen van dergelijke klachten kan worden afgeweken van de hier boven genoemde Sabaaydi-vormen.
Een Sabaaydi-behandeling wordt dan geheel afgestemd op de cliënt, waarvoor dan elementen worden samengevoegd uit de genoemde behandelmogelijkheden.
Natuurlijk kan men Sabaaydi ook ondergaan zonder dat er sprake is van klachten, als Wellness-behandeling, puur voor ontspanning van lichaam en geest. Daarbij bestaat de mogelijkheid om een De Luxe combinatie te maken, bijvoorbeeld Sabaaydi en Sabaaydi-Totaal, Sabaaydi en Sabaaydi Voet of Sabaaydi Chakra en Sabaaydi Voet.

TokSen

Toksen

Toksen

TokSen is een eeuwenoude Thaise massage-vorm, welke van generatie op generatie mondeling werd doorgeven. Hierdoor is er weinig terug te vinden in geschreven vorm over TokSen.

Tok = kloppen en Sen = energiebaan. Met behulp van twee stuks houten werkgerei, voor de beeldvorming te vergelijken met hamer en beitel, wordt de doorstroming in de energiebanen gestimuleerd en daardoor energiestagnaties verminderd of opgeheven. Naast het gebruik van het houten gereedschap worden de energiebanen gestimuleerd met duw- en stretchtechnieken.
Hoewel u het misschien niet zou verwachten, is een TokSen-behandeling wel degelijk ontspannend.
TokSen-massage wordt uitgevoerd over de, makkelijk zittende, kleding.

Bent u klaar om uw eerste stap te zetten, of wilt u meer informatie?
Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel naar (0492) 368 087

  • Logo KAB
  • Logo RBCZ
  • Logo SCAG
  • Logo VNRT
  • Logo Zhong