Disclaimer

Deze website is, naar eer en geweten, en met de grootst mogelijke zorg samengesteld.

Mochten er onverhoopt toch onjuistheden vermeld zijn, dan kan An-Shéndào niet verantwoordelijk gehouden worden voor schade die hier indirect of direct een gevolg van is. Ook voor schade die ontstaat als het gevolg van het niet bereikbaar zijn van deze website, wijst An-Shéndào elke vorm van aansprakelijkheid af.

An-Shéndào behoudt zich het recht voor de inhoud van de website en deze disclaimer te allen tijde aan te passen of te wijzigen.

Geadviseerd wordt de site regelmatig te bezoeken om misverstanden, ontstaan als gevolg van wijzigingen op de website, uit te sluiten.

Het copyright is van toepassing op het logo, alle teksten en afbeeldingen. Uitzonderingen zijn het Yin Yang-symbool en de oude Chinese tekening zoals deze zijn afgebeeld bij Tuina, deze zijn copyrightvrij (via Wikipedia).

Overname mag slechts dan geschieden na toestemming van An-Shéndào en enkel en alleen in ongewijzigde vorm en/of samenstelling met vermelding van bron.

Geen van de behandelmethoden die worden toepast bij An-Shéndào, zijn ter vervanging van de reguliere zorg!

Verder wijst An-Shéndào elke verantwoordelijkheid af voor schade ontstaan als gevolg van toegepaste therapieën, of voorgeschreven middelen door derden.

An-Shéndào kan op generlei wijze verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud van de websites die vermeld zijn bij “Links”.

An-Shéndào draagt ook geen enkele verantwoordelijkheid voor het onvolledig of onjuist overdragen van berichten verzonden per e-mail of door gebruikmaking van het contactformulier zoals dit is weergeven op de website. Bovendien kan An-Shéndào niet garant staan voor het feit dat het verzenden van berichten tussen An-Shéndào en ontvanger, of tussen afzender en An-Shéndào gevrijwaard blijft van virussen of onderschepping door derden.

Tevens wordt elke vorm van verantwoordelijkheid afgewezen voor schade die ontstaat ten tijde van het bezoeken van de website.

Bent u klaar om uw eerste stap te zetten, of wilt u meer informatie?
Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel naar (0492) 368 087

  • Logo KAB
  • Logo RBCZ
  • Logo SCAG
  • Logo VNRT
  • Logo Zhong